За нас

За уеб агенция AMSSoft

за 10 години фирмата ни е изработила стотици проекти, свързани с изработка на уеб сайтове, уеб портали и уеб базиран софтуер за управление за фирми, индивидуални ERP системи за клиенти от чужбина и България. Офисите ни се намират в София и Варна.
Екипът ни от програмисти и уеб дизайнери, SEO експерти и маркетинг специалисти, работи успешно и заедно съгласно всички актуалните изисквания за дигитален маркетинг, изработка на сайтове, интернет магазини и изпреварили времето си системи работещи с изкуствен интелект.


Кои сме ние?

AMSSoft е профилирана в софтуерни и интернет решения от ново поколение, базирани на дългогодишния ни опит.
Екипът разполага с техника и високоспециализирани специалисти за идея и реализация на различни по характер проекти.
Предлагаме Ви дългогодишният си опит и професионално сътрудничество, в качеството си на изпълнител на бъдещите ви проекти.


Всеки проект може да бъде реализиран!

Екипът на AMSSoft вярва, че няма проект, който да не може да бъде реализиран въпреки изискванията и сложността му. Всеки един от тях е ново предизвикателство за нас.
КОНКРЕТНИ РЕШЕНИЯ - търсим ги, намираме ги и предлагаме набор от взаимосвързани задачи, които трябва да бъдат изпълнени за определен период, като се съобразяваме с необходимостта на клиента.
Цени конкурентни на пазара.

Работейки с нас всеки клиент получава:
 
  • ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД – Всеки клиент е специфичен в своя мащаб и сфера на дейност, а това е предпоставка за уникалният ни подход и иновативни предложения към тях.
  • ОРИГИНАЛНИ ИДЕИ – Проучваме индивидуалните бизнес нужди на всеки клиент, подхождаме с лично отношение и внимание към постигането на целите им и се стремим да предлагаме креативни решения.
  • КАЧЕСТВО В СРОК - За да бъде той реален и в полза на нашите клиенти, ние се фокусираме върху  високо качество в кратък срок.