Website

В днешния мобилен и технологичен свят бизнесът има силно присъствие в Интернет. Ако Вие имате бизнес, но нямате уебсайт, то на практика бизнесът Ви се дефинира като изцяло “офлайн” и ограничавате достъпа на клиенти до вашите продукти и услуги.
AMSSoft Ви предлага уебсайтове с приспособим дизайн, който се приспособява с размера на екрана, на който е отворен. Този дизайн се нарича адаптивен (на английскиresponsive – популярно на български като риспонсив). По този начин съдържанието на сайта е само едно (не е необходимо изработването на отделен мобилен сайт), а самият дизайн има различни версии в зависимост от размера на дисплея, от който се разглежда. Мобилната версия е критично важна за SEO (оптимизация за търсачки), тъй като скоростта на зареждане е официален фактор за класиране в SERP.

 

Уебсайтът може да бъде разграничен в 2 основни типа:

     *  Статичен - при този тип сайтове, нямате възможност лесно и бързо да редактирате и добавяте информация. Ако сайтът Ви не изисква динамична намеса и актуализация на съдържанието в него, а се изпозлва само като “визитна картичка” на бизнеса Ви, то статичният сайт е подходящ за Вас.
     *  Динамичен - при този вид сайтове, имате изградена платформа, от която можете сами да редактирате съдържанието, да въвеждате продукти или да актуализирате информация. Обикновено електронните магазини и блог сайтовете изискват динамичен сайт.

Сайтовете от AMSSoft могат да съществуат самостоятелно или да са част от цялостната ERP система на нашите клиенти.